Klein concert in groepsaccommodatie Blierherne 

NES – Muziek van Thé Lau, The New York Voices, The Jackson 5 en Labi Siffre wordt zondagmiddag 13 november ten gehore gebracht in groepsaccommodatie Blierherne aan de Duinlandsweg 95.

De liedjes worden vierstemmig en acappella gezongen door een groep van dertig zangers en zangeressen die vanaf vrijdagavond deze nummers hebben ingestuurd. 

Het zijn de deelnemers aan de zevende editie van 'Ameland Acappella', dat sinds 2012 door Durk Geertsma en Sjoukje Lei op Blierherne wordt gehouden. De vorige editie was in 2018, zodat er sprake is van een doorstart.

Elke editie is de artistieke leiding in handen van een andere dirigent. Dit jaar is dat Rohan Poldervaart, die opleidingen volgende in Eindhoven en zijn master en post-master ‘innovative choirleader’ behaalde aan The Royal Academy of Aalborg in Denemarken. Rohan leidt koren, doceert en leidt workshops over de gehele wereld. 

Het concertje begint om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

Bron Ameland Acapella

bekijk hier de website van Ameland Acapella

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *