Klein concert Ameland Acappella

NES- Ameland Acapella geeft zondagmiddag 11 november een ‘Klein Concert’ in hotel Noordsee, aan de Strandweg in Nes. Uitvoerenden zijn de dertig deelnemers aan de eerste ‘Ameland Acappella’, die dat weekend in groepsaccommodatie Blierherne gehouden wordt. Het concert begint om 14.45 uur en is gratis toegankelijk. Er worden jazz- en popsongs gezonden.

‘Ameland Acappella’ is een initiatief van koordirigent Durk Geertsma uit Julianadorp, tevens frequent Amelandbezoeker. Dertig geschoolde zangers uit het gehele land hebben ingetekend en thuis acht nummers bestudeerd. In het weekend wordt onder leiding van dirigent Meindert Bosklopper uit Drachten de afwerking van de nummers verzorgd. Bosklopper is directeur van Centrum voor de Kunsten De Meldij in Drachten.

Het repertoire is licht. ‘Smile’ van Charlie Chaplin wordt gezongen, maar ook ‘Moon over Bourbon Street’ van Sting en ‘Love you more’ van Racoon. Het ‘Klein Concert’ is de afsluiting van de workshops.

>>> lees ook hier over Ameland Acapella

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *