Keltische muziek Onder de Vuurtoen

HOLLUM – Paul Martin & Jock the Box spelen zondag 21 november in pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren. De in Ierland geboren Amelander Paul Martin (akoestische gitaar, zanger) treedt regelmatig op Ierse muziekfestivals en in Ierse Pubs op.

Jock the Box (accordeon, zanger) is afkomstig uit Stirling, Schotland – net zoals William Wallace (Braveheart) – en is een van de beste accordeonspelers die u ooit zult horen.

Jock en Paul hebben elkaar vele jaren geleden op de vakantiebeurs in Utrecht ontmoet. Jock was op de Britse stand en Paul op de stand van de Ierse pub. Een sterke vriendschap ontwikkelde zich snel en dit leidde ertoe dat elk jaar de een het land van de ander bezoekt om voor verscheidene weken concerten te geven. Het is nu de beurt van Jock om in Nederland te spelen. Hun muziek omvat mooie Ierse en Schotse ballades, met een dosis Cajun, Country, Bluegrass en Classic Rock van de jaren ’60 en ’70. Vakmanschap gaat gepaard met hun talent om het publiek mee te slepen.

Paul en Jock hebben een nieuwe CD uitgebracht met prachtige liedjes uit Ierland en Schotland. Deze CD is te koop tijdens hun optreden.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *