Kantje boord voor lustrumuitgave

HOLLUM – Het is kantjeboord of de lustrumeditie uit de serie 'Ameland in ..' verschijnt. We zitten nog niet aan de 100 bestellingen en hebben er 300 nodig om de uitgave door te laten gaan. Hebt u nog niet een brief gehad, beschouw dan dit bericht als uitnodiging om uw boek of boeken te bestellen.

Was u toch al van plan het boek te bestellen? Doe het dan nu alvast bij de uitgever. Wordt het minimumaantal van 300 voorbestellingen niet gehaald, dan moeten we helaas de lustrumeditie laten voor wat het is. Dat betekent tevens het einde van de serie.

Bedrijven, verenigingen, particulieren en verhuurders hebben een mooi relatiegeschenk aan het boek, vooral als ze er zelf in staan. Het is tevens mooie een manier om uw bedrijfsnaam en logo achterin het boek te publiceren. Wacht niet langer en bestel.

Klik op de Boekenbarometer om uw boeken te bestellen en het blauw te laten stijgen.

Dit zijn de mogelijkheden:

  • u bestelt 5 boeken (€ 125,–) en wordt met naam achterin het boek genoemd
  • u bestelt 10 boeken (€ 250,–) en wordt met naam en adres achterin het boek genoemd
  • u bestelt meer dan 10 boeken (25 euro per stuk) en krijgt vermelding van naam, adres en logo achterin het boek, in de rubriek: Deze uitgave is mede mogelijk gemaakt door…

We nemen wellicht nog contact met u op, maar u kunt ook alvast via mail bestellen:

Neem hier contact op om boeken te bestellen.

Jaarboek

Ameland in 2012 is het jaarboek waar alle wetenswaardige nieuwsfeiten van het jaar 2012 in staan vermeld. De Nieuwjaarsduik, de storm, de omgewaaide bomen, het ijs en de schaatswedstrijden. Die nieuwsfeiten zullen de lustrumeditie halen. Met tekst en foto's staan ze in het boek dat perfect past in de bibliotheek van alle vakantieaccommodaties, dat niet misstaat op de leestafel, dat fijn is om te krijgen en het leuk doet als relatiegeschenk.

Welke foto's op de voorkant komen? Dat laten we pas zien als we zeker weten dat we groen licht voor deze uitgave kunnen geven.

>>> uw 'Ameland in 2012' kunt u hier bestellen (€ 26,50).

>>> lees hier over Ameland Boeken

Adverteren

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *