Jutterskind gezocht voor Duitse film

BERIJN – Preuss Filmproduktion Berlin is op zoek naar een echt jutterskind van Ameland voor een programma dat op een Duitse kinderzender uitgezonden gaat worden. Matilda Sonntag van de redactie van Preuss Filmproduktion Berlin doet een oproep.

"Wij zijn Preuss Filmproduktion Berlin en produceren sinds 1998 reportages en documentaires. Hiervoor werken wij samen met verschillende publieke omroepen. Op het ogenblik zijn we in onderzoek voor een programma van de Duitse kinderzender KIKA genaamd "Schau in meine Welt". In dit format worden kinderen voorgesteld die bijzondere omstandigheden hebben, een ongewone hobby uitoefenen of iets buitengewoons doen.

Op dit moment zijn we op zoek naar een kind dat een jutter is."

Is er een jutterskind op Ameland of wil iemand zich opwerpen als contactpersoon voor jonge jutters? Dan kunnen zij zich melden. Het mailadres staat hieronder. 

Matrhilda Sonntag hoopt van harte dat ze een Amelander jutterskind vindt. Sonntag: "Het zou ook geweldig zijn om twee vrienden of een broer of zus te vinden. De enige voorwaarde is dat de kinderen niet ouder zijn dan 12 jaar."

Reacties kunnen gestuurd worden naar redaktion@preuss-berlin.de

Dit is de link naar Preuss Filmproduktion Berlin.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *