Jazz Boost op Ameland

HOLLUM – Jazz Boost is onder begeleiding van zes uitstekende muzikanten en docenten oefenen in het samen spelen, naar elkaar luisteren en technieken verkennen in een masterclass-achtige sfeer. Van woensdagmiddag 13 november tot en met zaterdagochtend 16 november. In een gedreven, prikkelende en gezellige sfeer halen docenten en deelnemers er uit wat er in zit.

Op de website van Jass Boost staat het volgende: “Vrijdagavond houden cursisten en docenten een concert waarin ieders kwaliteiten volledig tot hun recht komen. Ook de docenten verzorgen een deel van de avond. Het concert wordt in het Stayokay hostel gehouden. Speciaal voor de kunstmaand bezoekers zijn er een aantal diner-plaatsen beschikbaar. Maar we spelen ook voor elkaar en iedereen van het eiland die wil komen kijken en luisteren. Wie weet, misschien wagen sommigen de oversteek over het wad.

In het StayOkay hostel worden wij verwelkomd door de gastvrije hostelmanager Peter van der Vossen. Het hostel staat geheel voor ons en eventuele partners tot onze beschikking. Wij hebben 36 slaapkamers en nog 4 zalen welke dienen als studielokalen. Deelnemers die hun partners mee willen nemen krijgen hiervoor een speciale aanbieding.

In november op het eiland genieten van kunst, cultuur en de ingetogenheid van het novemberlandschap. Dat kan tijdens de Kunstmaand, een cultureel hoogtepunt met een eilandbrede expositie waar de zee de grens aangeeft. En wij vullen graag de vrijdagavond met Jazz in.”

Meer informatie op Jazz Boost

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *