Jachtluipaard sluipt over Ameland

HOLLUM – Tientallen jaguars sluipen over het eiland: het is Jaguar Daimler weekeinde op Ameland. De Jaguar Daimler Club Holland (JDCH) rijdt er tot 17 april met zo'n 80 klassiekers uit de jaren veertig tot zeventig.

De organisatie van dit weekend is in handen van de JDCH met medewerking van VVV Ameland en Tjeerd Nobel van het Nostalgisch museum in Ballum.

Wie de prachtige auto’s wil zien, maakt op de volgende tijden en plaatsen de meeste kans:

Vrijdag in de namiddag is het briefing in Hotel Amelander Kaap. De parkeerplaats staat vol mooie auto’s.

Zaterdag 16 april om 9 uur is de start van een rit over het eiland. Tijdens de koffiepauze staan de auto’s in de buurt van Hotel Nobel te Ballum. Tijdens lunchtijd zijn de bolides in Buren op Klein Vaarwater te zien. Tussen 14.30- 15.30 uur staan ze in de buurt van het Natuurcentrum te Nes. De tocht eindigt in Nes waar van 15.00-17.30 uur het centrum door deze auto’s wordt opgefleurd. Voor deze keer mogen ze er parkeren.
  

 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *