Jaap Klaassen Hal in Nes

NES – Jetta Klaassen – van den Brink onthulde vanmiddag samen met burgemeester Albert de Hoop de nieuwe naam voor de sporthal in Nes. De Slenk gaat vanaf vandaag als Jaap Klaassen Hal door het leven.

Voormalig directeur gemeentewerken, later raadslid, wethouder en locoburgemeester Jaap Klaassen heeft in zijn leven veel voor de Amelander gemeenschap betekend. Mede door zijn inzet zijn veel projecten gerealiseerd waarvan de Amelanders tot op de dag van vandaag profiteren. Projecten als de nieuwbouw van de Burgemeester Walda School en de bouw van de sporthal in Nes zijn daarvan sprekende voorbeelden. Tijdens de raadsvergadering van 31 oktober 2011 is besloten om de naam van de sporthal in Nes te wijzigen.

>>> op de foto Burgemeester de Hoop, Jetta Klaassen- van den Brink en twee van haar kleinkinderen Arhtur en Nathan Klaassen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *