Inschrijving geopend voor nieuwsbrief Friese Waddenveren concessie 2029

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat kondigt aan dat de inschrijving voor de digitale nieuwsbrief betreffende de concessieverlening voor de Friese Waddenveren in 2029 nu geopend is.

Deze nieuwsbrief zal belanghebbenden op de hoogte houden van cruciale ontwikkelingen met betrekking tot het personenvervoer van en naar de Friese Waddeneilanden, waaronder besluitvorming van de staatssecretaris en resultaten van onderzoeken. Tevens biedt de nieuwsbrief een platform voor het delen van input over wat men essentieel acht in het vervoer van en naar de Friese Waddeneilanden.

Bewoners, ondernemers en andere geïnteresseerden worden uitgenodigd zich aan te melden voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar waddenveren@minienw.nl met als onderwerp “Aanmelden nieuwsbrief Friese Waddenveren”.

Na aanmelding ontvangt men binnen enkele weken de eerstvolgende nieuwsbrief. Voor verdere informatie wordt verwezen naar de website van de Rijksoverheid.

Bron: gemeente Ameland

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 511

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *