Inschrijven Cross Duathlon Ameland

NES – Op zondag 28 januari 2018 vindt de tweede editie van de Cross Duathlon Ameland plaats. De offroad run-bike-run op Ameland is een duursportevenement op het Waddeneiland voor zowel wedstrijdatleten als recreanten.

Tijdens de crossduathlon gaan de deelnemers het gevecht aan met de eilander elementen. Lopen en mountainbiken door het bos, de duinen en over het strand. Het parcours op Ameland staat garant voor veel natuurlijke hindernissen, voldoende hoogtemeters en afwisselende ondergrond tussen Oerd en vuurtoren. De weersomstandigheden eind januari zullen zeker ook hun uitwerking hebben op het uithoudingsvermogen van de deelnemers. Inschrijven kan hier.

Bij de Cross Duathlon Ameland kan gekozen worden uit verschillende afstanden en heb je de mogelijkheid om individueel of als duo te starten. Het programma is zo samengesteld dat een dag op en neer naar het eiland mogelijk is.

Voor de deelnemers die er een weekendje Ameland van maken beveelt de organisatie het pastabuffet op zaterdagavond aan, te reserveren via het inschrijfformulier.

lees hier over Sportief Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *