Informatieavond Streekwerk

HARLINGEN – Streekwerk Friese Waddeneilanden nodigt uit voor een informatieavond over Streekwerk Waddeneilanden.

"Wilt u samen met anderen iets doen waarbij u kansen ziet om uw eiland vooruit te helpen? Streekwerk Friese Waddeneilanden is op zoek naar initiatiefrijke inwoners, stichtingen of verenigingen met goede ideeën!

De provincie Fryslân en de medewerkers van Streekwerk Waddeneilanden komen naar u toe om u te informeren over de mogelijkheden van het Iepenmienskipsfûns. De avond wordt verzorgd in samenwerking met de gemeente. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn!

Kent u iemand voor wie deze avond ook interessant kan zijn? Stuur deze uitnodiging dan door. Ook verspreiding binnen uw eigen stichting, vereniging of netwerk stellen we zeer op prijs."

Ameland, 23 april, inloop vanaf 19.45 hotel Hofker, voorzitter wethouder W. Bakema

Programma voor alle avonden

19.45 Inloop met koffie/thee

20.00 Welkom door de voorzitter

20.10 Provincie Fryslân over het Iepenmienskipsfûns

20.20 Toelichting door Streekwerk Waddeneilanden op kansen en mogelijkheden voor nieuwe projectideeën. Provincie Fryslân stelt voor 2015 2,5 miljoen beschikbaar met het Iepenmienskipsfûns voor de 5 werkgebieden waaronder de Friese Waddeneilanden

21.00 Vragenrondje

21.20 Afsluiting en gelegenheid tot napraten

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *