Iers Muziek festival 2010 in Hollum

HOLLUM – Het meest westelijke dorp van Ameland organiseert een Iers Muziek Festival op 3 en 4 juli.

 

De Horeca Promotie Club Hollum (HPCH) heeft een keur van geweldige Ierse muzikanten uitgenodigd om op zaterdagmiddag 3 juli op vier buitenpodia in Hollum op te treden. De optredens beginnen om 13.30 uur tot 18.00 uur. 's Avonds gaat het feest door in plaatselijke cafés van Hollum. Toegang is gratis.

Tevens is er iemand aanwezig van het Ierse Verkeersbureau, mocht u informatie willen over reizen naar Ierland.

 

Zondagmiddag 4 juli vanaf 13.00 uur is er een Irish Brunch met een traditionele Ierse muziek sessie in Pannekoekhuis Onder de Vuurtoren. Zangers en muzikanten zijn van harte welkom om mee te jammen. Speciaal voor het feest zal daar voor de gelegenheid op het menu Blueberry Pancakes & Irish Sausages te verkrijgen zijn. 

 

De artiesten zijn The Twangmen (Paul Martin, Onno Kuipers en Walter Kuipers), Mark Gilligan en Danny Guinan, Robert  Pfeiffer en, speciaal voor de gelegenheid overgevlogen uit Wexford, Darren Byrne. Paul Martin en Mark Gilligan traden afgelopen november op voor een volle zaal in Theater DOK 18 in Dokkum en veel van de muzikanten van het festival hebben regelmatig opgetreden bij Paddy O'Ryan's Irish Pub in Leeuwarden.

“Als je een liefhebber bent van Ierse muziek dan mag je het eerste weekend van juli in Hollum niet missen,” laat de HPCH weten.

>>> klik voor meer informatie op de banner van het Ierse Muziek festiva, te vinden onderaan deze pagina en in de banner-ladder op de Links-pagina

>>> Op de film de jamsession op het terras van pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren, zondagmiddag.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *