HT-race met Karakter en Haal an Antje

HARLINGEN – Vanmiddag om 16.00 uur vertrekken de roeisters en  roeiers van Karakter en Haal an Antje vanuit de Ballumerbocht naar Harlingen om vrijdag mee te roeien in de Harlingen-Terschelling roeirace.

De Karakter van het damesteam heeft als volgboot de Highlander en met de Haal an Antje van team Claas Sipkes vaart de oude reddingboot Baron van Kattendijke mee.

De stuurmannen zijn Sam Faber voor Karakter en Sijtze Wiegersma voor Haal an Antje.

Sinds 2014 zitten er nieuwe enthousiaste en sterke roeiers aan de riemen. Voor een aantal zal dit hun eerste HT-race zijn. Onervaren en ervaren roeiers gaan zij aan zij zwoegen om de race over de Waddenzee, tussen Harlingen en Terschelling in een mooie tijd te volbrengen. Met een combinatie van samenwerking, doorzettingsvermogen, sportiviteit en karakter roeien ze Karakter en Haal an Antje naar Terschelling.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *