Horizontoer komt naar Ameland

HARLINGEN – Barstensvol talent, gezelligheid, muziek, straattheater, cabaret, volop activiteiten voor kinderen en vrijwel allemaal gratis toegankelijk. Dat is Horizontoer. Vrijdag 1 augustus start dit varende festival voor de 26e keer in Harlingen. Met een vloot van authentieke platbodems vol muziek- en theatertalent varen ze vervolgens in 9 dagen lang langs Texel, Terschelling, Vlieland en Ameland.

Horizontoer heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld als talentenplatform. Een snelle blik op de line-up van dit jaar bevestigt dat maar al te meer met o.a.: Démira, finalist van De beste Singer Songwriter van Nederland 2014: David Benjamin en winnares van De Grote Prijs van Nederland 2013: Sofia Dragt, internationaal artiest Stuart 'O Connor, Janne Schra, Eefje de Visser, de opkomend DJ Sauvage en bands als A Polaroid View en Single Pilot. Kleinkunst mag niet ontbreken in de vorm van Troubamour, Zeezelaar, Theatergroep Cupido, Otto Orgel, Edo Berger, Jasper Smit en vele anderen. Het is nog maar een greep uit de vele fantastische acts op muziek- en theatervlak. Daarnaast is er een masterclass van drie aanstormende singer-songwriters die gedurende het festival worden gecoached en in de avond met een band (EmCiBi) zullen optreden. 

Op 8 en 9 augustus is Horizontoer op Ameland. Er wordt opgetreden in Nes.

lees hier over Horizontoer

lees hier over editie 2014

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *