Honderdduizend

HOLLUM – Het Ameland Boeken blog, het blog over boeken die over Ameland gaan, op Ameland zijn geschreven of die ergens een koppeling hebben met het eiland, tikt op 368 bezoeker na de honderdduizend bezoeken aan. Inmiddels worden de posts over de uitgaven wekelijks zo'n duizend keer bekeken. Nog steeds staan niet alle uitgaven die tot nu zijn verschenen op het blog. Het is monnikenwerk, een gigantische klus en soms zelfs een heidens karwei, maar het is vooral interessant en zoals het de ware verzamelaar betaamt: als je er eenmaal aan begonnen bent, dan komt er steeds meer op je pad dat past bij de verzameling.

Jeanet de Jong die aan het blog begon post gestaag door. Hebt u een aanvulling, een uitgave die nog niet te vinden is in het blog maar er wel thuishoort, stuur dan de gegevens op. De blogger is blij met elke tip en aanvulling.

De laatste aanvullingen:

Structuren en functies van festivals, over winterfestivals

Friesland Post – Walter Kiewied vangt meer toeristen dan eenden (1982)

Friesland Post – Op Ameland zijn alle mannen Sinterklaas (1984)

Klozum, over wintermaskerade op Schiermonnikoog (2021

Ameland – huurt een landhuis (1934)

Toren van Ballum, bouwplaatje (2023)

Hebt u ook plezier aan de verzameling en raadpleegt u hem soms of zelfs dikwijls? Dan kunt u de blogster steunen door een kopje koffie te doneren. Dat kan via het blauwe baniertje met het witte kopje koffie met rode hartje erop. Het staat rechts bovenin het blog. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *