Hoe denken eilanders over zelfvoorzienend Ameland?

Geplaatst op: 15 oktober 2022 - Categorie: Duurzaam & Milieu

AEC

NES - Nu en in de toekomst. Ameland, zelfvoorzienend met elkaar! Hoe denken eilanders daar over? De Amelander Energie Coöperatie (AEC) verzoekt de eilanders wat vragen te beantwoorden. Het kost slechts enkele minuten tijd.

AEC heeft als doel het stimuleren van vermindering van het energieverbruik op Ameland, zowel door gedrag als door energiebesparende maatregelen. Met elkaar betrokken bij de eigen leefomgeving en kleinschalig naar een duurzame samenleving! Op welke manier kunnen we dit realiseren en welke kant willen we met elkaar op? AEC is een ledencoöperatie: met elkaar, voor elkaar en van elkaar. AEC gaat graag in gesprek met en luistert graag naar de leden.

In het voorjaar 2022 heeft AEC een discussie- en informatieavond georganiseerd. Een fijne interactieve avond waar AEC veel input kreeg van de leden en belangstellenden. Naast dat AEC in gesprek is gegaan over de toekomst, heeft AEC ook inzicht gegeven waar we nu staan met z’n allen en wat voor effect de uitgevoerde projecten hebben.

Op de volgende pagina staat een infographic die een samenvatting geeft met wat we tot nu toe hebben bereikt en welke stappen we komende jaren moeten zetten. Aan de hand hiervan hebben we enkele vragen. Welke ook gesteld zijn tijdens de discussie- en informatieavond. Op deze manier wil AEC een breder beeld krijgen welke kant we met elkaar op moeten de komende jaren.

Het invullen van de vragen duurt ongeveer 3 minuten en is geheel anoniem. Op het eind van de vragenlijst is er nog ruimte voor opmerkingen en vragen. 
Bron AEC

Via deze link vindt u de vragen

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?