Hoe denken eilanders over zelfvoorzienend Ameland?

NES – Nu en in de toekomst. Ameland, zelfvoorzienend met elkaar! Hoe denken eilanders daar over? De Amelander Energie Coöperatie (AEC) verzoekt de eilanders wat vragen te beantwoorden. Het kost slechts enkele minuten tijd.

AEC heeft als doel het stimuleren van vermindering van het energieverbruik op Ameland, zowel door gedrag als door energiebesparende maatregelen. Met elkaar betrokken bij de eigen leefomgeving en kleinschalig naar een duurzame samenleving! Op welke manier kunnen we dit realiseren en welke kant willen we met elkaar op? AEC is een ledencoöperatie: met elkaar, voor elkaar en van elkaar. AEC gaat graag in gesprek met en luistert graag naar de leden.

In het voorjaar 2022 heeft AEC een discussie- en informatieavond georganiseerd. Een fijne interactieve avond waar AEC veel input kreeg van de leden en belangstellenden. Naast dat AEC in gesprek is gegaan over de toekomst, heeft AEC ook inzicht gegeven waar we nu staan met z’n allen en wat voor effect de uitgevoerde projecten hebben.

Op de volgende pagina staat een infographic die een samenvatting geeft met wat we tot nu toe hebben bereikt en welke stappen we komende jaren moeten zetten. Aan de hand hiervan hebben we enkele vragen. Welke ook gesteld zijn tijdens de discussie- en informatieavond. Op deze manier wil AEC een breder beeld krijgen welke kant we met elkaar op moeten de komende jaren.

Het invullen van de vragen duurt ongeveer 3 minuten en is geheel anoniem. Op het eind van de vragenlijst is er nog ruimte voor opmerkingen en vragen. 

Bron AEC

Via deze link vindt u de vragen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *