Het Rixt-project in museum Swartwoude

BUREN – Intekenen op het boek of bieden op een fotodoek van het Rixt-project in museum Swartwoude blijft nog mogelijk. Ook al is de finissage van het project Rixt, 'Voetstappen in het zand', in Museum Swartwoude in Buren afgelast.

Vanwege de sluiting van alle musea tot tenminste 6 april is het helaas ook niet meer mogelijk om de expositie 'Voetstappen in het zand' te bezoeken in het Landbouw- en juttersmuseum Swartwoude.

Deze zou oorspronkelijk sluiten met een finissage op 29 maart, met ondermeer verhalen rondom Rixt.

Wellicht zijn er mensen die nog hadden willen intekenen op het boek rond dit Rixt-project of die nog een bod hadden willen uitbrengen op één of meer van de grote fotodoeken die nog in de tuin van het museum staan opgesteld. Die mogelijkheid blijft open!

Dit kan nu echter uitsluitend nog door een formulier aan te vragen via de website van Luc ten Klooster, zie

https://www.lucunique.nl/index/312730845_Voetstappen+.html waar ook een overzicht staat van de grote fotodoeken.

De boek-intekenaars ontvangen het boek in de eerste week van april per post. De levering van de grote doeken aan de hoogste bieders zal in overleg gaan vanwege de door de coronacrisis reeds ontstane en nog niet te overziene logistieke problemen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *