Grootste Beachvolleytoernooi op Ameland

HOLLUM – Het grootste Beach Vollebal Toernooi van Nederland vindt plaats op Ameland. Heel beach volleyballend Nederland is zaterdag 28  en zondag 29 juni te vinden op Ameland. Naar verwachting zullen duizenden beachvolleyballers afreizen naar het Waddeneiland om deel te nemen aan het Beach Volleyball Circuit. Recreatieve sporters naast Nederlands beste beachvolleyballers uit de Nederlandse Eredivisie Beach Volleyball.

Sportief ontspannen op het strand, dat is waar het Beach Volleyball Circuit voor staat. Het Beach Volleyball Circuit is er voor iedereen. Voor de meest ervaren spelers, maar ook voor hen die nog nooit op het stand hebben gevolleybald, worden op zaterdag 28 juni en zondag 29 juni op Ameland toernooien georganiseerd. De afgelopen jaren zette de organisatie jaarlijks 150 velden neer op het strand van Hollum. Na het sportieve programma treden in het CheapTickets.nl Beach House tot in de late uurtjes verschillende artiesten op.

Via de website www.beachvolley.nl/ameland kunnen teams zich t/m vrijdag 27 juni 15.00 uur inschrijven om deel te nemen aan een van de toernooien.

Beach Volleyball Circuit 2014

Van mei tot en met augustus 2014 vindt ook deze zomer het Beach Volleyball Circuit plaats. In 15 weekenden worden er op de mooiste stranden van Nederland voor ieder niveau beach volleyball toernooien georganiseerd in verschillende categorieën.  Na Ameland gaat het Beach Volleyball Circuit nog naar vijf andere locaties in Nederland om het seizoen op 23 en 24 augustus traditioneel af te sluiten in Scheveningen.

lees hier over Sportief Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *