Groninger wint Ameland Adventure Run

NES – Iwan Kamminga uit Nieuwe Pekela wint de negende editie van de Ameland Adventure Run van 15 december. Kamminga wint de halve marathon in een tijd van 1 uur 10 minuten en 43 seconden. Kamminga bleef zijn concurrenten ruim voor. Timothy Karanu van Eindhoven Atletiek werd tweede in een tijd van 1:12:09. De derde plaats ging naar Jan Stuursma. Hij liep de halve marathon in een tijd van 1:13:36.

Erik Negerman, winnaar van de Ameland Adventure Run 2011, kwam na 1:14:38 over de finish. Hij werd vijfde. Hij haalde renners in, maar kwam net te kort om ook de snelste vier van deze editie de loef af te steken. Hij moest ook Megersa Gadisha nog voor zich dulden. Megersa Gadisha liep de halve marathon in een tijd van 1:14:31. Negerman behoudt het parcoursrecord van 1:10:02 .

Yvonne Kassenberg was met een tijd van 1:24:02 de snelste bij de vrouwen.

De volledige uitslag van de negende editie van de Ameland Adventure Run 2012 staat op de website van de Adventure Run, te vinden via de Links-pagina.

>>> dit is de link naar foto's van Anja Brouwer van de Kids Run

>>> dit is de link vaar foto's van Anja Brouwer van de Adventure Run

>>> lees hier over de Ameland Adventure Run

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *