Groenteboer Boonstra tegenover Walvisvaarder

Geplaatst op: 25 januari 2023 - Categorie: Alles & Algemeen

Champignons bij Boonstra

NES - Boonstra Groente en Fruit is deze week weer op het eiland, de kraam staat op woensdag opgesteld tegenover De Walvisvaarder in Hollum. Jacob Boonstra van Boonstra Groente en Fruit heeft de donderdagmarkt in Nes moeten laten vallen. Hij staat sinds het begin van 2023 op vrijdag op de vrijdagmarkt in Leeuwarden en heeft dan geen tijd genoeg voor de marktdag op donderdag op Ameland. De woensdag in Hollum blijft Boonstra dag. De groente- en fruitkraam heeft weer diverse aanbiedingen en ligt vol groente en fruit.

Voor de acties en aanbiedingen (asperges, perziken, kersen, watermeloenen, asperges, aardbeien, boerenkool, bloemkool, sinaasappels, mandarijntjes, Frieslanders en Bildstar, paprikastoplicht en zoveel meer) kunt u de Facebook-pagina van Boonstra raadplegen. Klik hier voor link naar de Facebookpagina van Boonstra Groente en Fruit Markthandel. Boonstra bezorgt ook.

Al meer dan 50 jaar werken ze van generatie op generatie met heel veel plezier in groenten en fruit. Boonstra begon in Leeuwarden en in de loop der jaren hebben ze hun stek steeds in steeds meer omliggende dorpen en steden gevonden, tot op Ameland. Ze draaien al jaren mee op vaste markten, staan op jaarmarkten, festivals en horeca evenementen.

Versheid, kwaliteit en smaak staan bij Boonstra voorop en daar doen ze dan ook iedere dag hun uiterste best voor. Dit doen ze door zelf onze groothandels te bezoeken en hun producten elke week weer zorgvuldig en uitgebreid te testen.
De kraam van Boonstra staat elke woensdag van 09:00 tot 17:00 uur in het centrum van Hollum, tegenover De Walvisvaarder en de Bakkerij P.J. de Boer.

De marktdag van Boonstra op Ameland staat in de agenda op PA als geheugensteuntje.

Relevante dossiers: Ondernemend
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?