Gezellige MadNes zondag gratis toegankelijk voor Amelanders

Foto: Teddy Houtkamp

Op  5, 6 en 7 juli is alweer de vijftiende editie van MadNes Festival. Een van de hoogtepunten van het festival is de immer gezellige zondag. Het festival is dan gratis toegankelijk voor Amelanders, en jong en oud kunnen genieten van een uitgebreid gratis programma.

Op zondagochtend 7 juli worden de jongste Amelanders gelukkig gemaakt in de glitterbar waar ze glittertattoos kunnen laten zetten en waar ze een feestje vieren met de kinderanimatie van Linn.
Ook staat de inmiddels beroemde bingoshow weer op het programma waar jong en oud vol spanning de cijfers wegstreept om mooie prijzen in de wacht te slepen. Uiteraard is daar muzikale gezelligheid bij aanwezig in de vorm van Amelander talent Jorrit Brouwer en de gouden keeltjes van het Amelander Shantykoor.
Blijf daarna vooral lekker plakken om van de rest van het programma en de gezelligheid te genieten!

Weten wat je allemaal kunt verwachten? Check dan het volledige programma van de zondag even op de MadNes Festival website.

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 830

Eén reactie

  1. Goedemorgen
    Ik voel mij Amelander omdat ik de hele zomer van half maart tot november op ameland ben in mijn chalet caravan. Ik wil heel graag Madness op zondag bezoeken.
    Ik ben 85 jaar ! Mag ik er dan ook gratis in?
    Groetjes Anna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *