Geen Koningsdag, en geld moet rollen

HOLLUM – Vandaag is er geen Koningsdag gevierd zoals Amelanders dat gewend zijn. De kroeg bleef dicht, op het terras kon geen lunchje worden gepakt, een vorkje prikken in een van de restaurants zat er niet in. De bakker, die was wel open, zodat men de oranje tompoucen niet hoefde ontberen. Al met al een rustige Koningsdag, met een heleboel geld dat in de knip bleef. Aangezien geld toch moet rollen en het Amelander bedrijfsleven wel wat steun kan gebruiken, zou dat geld aangewend kunnen worden voor maaltjes asperges, daghappen, bierpakketten en tegoedbonnen in de plaatselijke horeca. PA wil u wel helpen bij het kiezen van uw bezorgmaaltijd, cadeaupakket of verrassingsmenu van de dag door de bedrijfsacties te bundelen in Vraag & Aanbod Ameland in de categorie Mededelingen & Diversen. Bedrijven kunnen zonder kosten hun acties daar plaatsen, zodat Amelanders en gasten makkelijk kunnen kiezen. En het geld kunnen laten rollen. (Gun de bedrijven even tijd om hun waar aan te prijzen en neem regelmatig even een kijkje bij al het leuks en lekkers).

Voor Amelander bedrijven

De Amelander bedrijven draaien op kwart toeren of nog minder, hier en daar zelfs veel minder, en dat is zwaar. Om deze moeilijke tijd door te komen stelt PA gratis advertentieruimte beschikbaar. Elk bedrijf dat bezorgservice inzet, bijzondere bedrijfsactiviteiten ontplooit in deze bijzondere tijd, bierpakketten samenstelt en bezorgt of wat dan ook voor inventieve bedrijfsactiviteit ontwikkelde kan tot 1 juni helemaal kosteloos advertenties plaatsen met de activiteit op Vraag & Aanbod Ameland. PA besteedt er dan tussen het nieuws door weer aandacht aan. Alle Amelander bedrijven kunnen meedoen. Zo steunen we elkaar. Ga meteen aan de slag, maak een accountje aan en begin met het plaatsen van de advertentie of advertenties. 

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *