Geel Wit niet verder dan remise tegen De Wilper Boys

Geel Wit heeft aan de uitwedstrijd tegen De Wilper Boys een puntendeling overgehouden. Dat is teleurstellend, omdat de thuisclub zeker in de tweede helft bijna niet op de helft van Geel Wit te vinden is geweest.

De eerste helft was van beide kanten niet goed. Het slechte veld was daar debet aan. Hierdoor werd de snelheid uit het spel gehaald. Het was lastig de bal te controleren, want het leer stuiterde alle kanten op.

Geel Wit nam de leiding toen een corner van Jordi Metz er ineens in ging. Lang kon Geel Wit niet genieten van de voorsprong, want vijf minuten voor de rust kwam De Wilper Boys met een uitgespeeld doelpunt op gelijke hoogte.

In de tweede helft bouwde Geel Wit aan een overwicht. Geel Wit was scherper en kreeg een stuk of zeven corners te nemen, allemaal zonder resultaat.

Toch kwam Geel Wit andermaal op voorsprong en weer was Jordi Metz de schutter. Na een hoekschop van Bente Bonthuis frommelde hij de bal over de doellijn.

Ondanks het overwicht van Geel Wit na de rust slaagde De Wilper Boys er in om weer een gelijkmaker te produceren. Het doelpunt viel op het moment dat Christian Smid voor een blessurebehandeling naar de kant ging. Hij mocht van de scheidsrechter niet meteen terug het veld in, waardoor zijn directe tegenstander kon opstomen naar het vijandelijke doel, uit deze aanval viel de gelijkmaker: 2-2.

Verslag (C): Koos Molenaar