Hulp bij gedichten van de Sint

HOLLUM – Zo af en toe krijgt PA een tip van een lezer die verrasend is. Zoals deze tip van Merel. Hij is verrassend, leuk en helpt iedereen die moeite heeft met het maken van Sinterklaasgedichten.

"Mijn vraag is of jullie misschien iets kunnen doen met mijn recente ontdekking. Ik kwam deze site tegen www.sinterklaasgedichtenmaken.nl nadat ik bij jullie een artikel over Sinterklaas vond uit 2016, na wat googelen. Ik ben heel erg enthousiast over deze site en wil er graag wat aandacht voor vragen. Al die andere sites zijn commercieel, vragen geld, zien er niet leuk uit en zijn onduidelijk, maar deze is nu eindelijk eens echt met zorg gemaakt en je maakt er binnen een paar minuten echt SUPERleuke gedichten mee. Is er een manier om hier aandacht aan te geven tegen de tijd dat Sinterklaas wat meer in het nieuws is?" Natuurlijk is daar een manier voor. We plaatsen het gewoon op de website en dit jaar hoeft niemend meer met de handen in het haar te zitten. Het gaat gedichten regenen op Ameland en daarbuiten. "Graag promoot ik spontaan deze leuke website, zoals alles wat nog echt Sinterklaasliefde uitstraalt", schrijft Merel ook nog.

Nou Merel, bij deze staat de site over Sinterklaasgedichten maken online. Bedankt voor je tip!

⇒ bezoek hier Sinterklaasgedichtenmaken.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *