Galerie Dit Eiland gaat sluiten

HOLLUM – Galerie Dit Eiland in Hollum gaat sluiten: het hotel is verkocht en de galerie gaat dicht. Galeriehouder Timo Mank en Vera Verdegaal verhuizen naar Wassenaar. De galerie wordt in 2017 voortgezet in Amsterdam onder dezelfde naam op Sporenburg, tussen KNSM eiland en Borneo Eiland.

De huidige expositie is de laatste en de kunstwerken die er nu hangen en in stock liggen, zijn met enorme korting aan te schaffen.

"Na 17 prachtige zomers nemen wij afscheid van Ameland met de zinderende eindexpositie KRIS KRAS. De presentatie omvat een ruime selectie uit onze kunstverzameling die gedurende 20 jaar met veel liefde is opgebouwd, zowel voor eigen collectie als stock voor galerie Dit Eiland." Dat schrijft Timo Mank van Dit Eiland.

Hij vervolgt: "In deze kleurrijke expositie vindt u een overzicht van werken van zo’n 25 verschillende kunstenaars en fotografen. Toonaangevende namen als Jan Wolkers, Jan Sierhuis, Harrie Gerritz, Klaas Gubbels, Pieter Defesche, Jeroen Henneman, Henk Visch, Mark Brusse, Joep van Lieshout en Carel Blotkamp, naast minder bekende makers die in de afgelopen jaren in onze galerie exposeerden. Van grafiek en foto’s tot keramische objecten en aquarellen. 

Wij moeten onze collectie helaas drastisch inkrimpen. Voor u biedt dit een geweldige gelegenheid om een uniek kunstwerk voor een klein prijsje te bemachtigen. We halveren de prijzen van veel werken onder het vrolijke motto: alles in de tent voor 50%."

Galerie Dit Eiland is van mei tot september 2016 geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11.30- 15.30 uur. Of maak een afspraak met Timo Mank; 0519-554405 of 06-28089874.

Galerie Dit Eiland

Burenlaan 1 (ingang via Kerkpad)

9161 AJ Hollum

www.diteiland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *