Ga achter de schermen bij Zeehondencentrum Pieterburen tijdens de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie zijn er dagelijks extra activiteiten in Zeehondencentrum Pieterburen. Ga achter de schermen tijden een rondleiding of ontdek alles over de zeehondenzorg tijdens de voederpresentatie.

De meeste activiteiten zijn gratis te volgen tijdens een bezoek aan het Zeehondencentrum. Tijdens deze activiteiten leren kinderen en volwassenen alles over het grootste roofdier van Nederland. Bijvoorbeeld over hun voeding, maar ook over hun leefgebied: het UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee.

Programma voorjaarsvakantie (10 t/m 25 februari)

Tussen 11:00 en 12:00 uur – Voederpresentatie

14:00 uur – Rondleiding achter de schermen (betaald)

Tussen 15:00 en 16:00 uur – Voederpresentatie

Rondleiding achter de schermen

Tijdens de voorjaarsvakantie vindt er iedere dag een rondleiding plaats. Normaal gesproken mogen bezoekers alleen het bezoekerscentrum en de aangewezen plekken rondom de zeehondenverblijven bezoeken. Tijdens de rondleiding is dat anders: dan zien zij ook plekken zoals de intake-ruimte en de viskeuken. Ze mogen zelfs nét even dichterbij de zeehonden komen dan anders, onder toeziend oog van een medewerker natuurlijk.

Foto (C): Martina Zilian

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 516

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *