Forza Musica luidt noodklok

HOLLUM – Koninginnedag zonder korps, Koningsdag zonder muziek, stoelendans zonder medewerking van Forza Musica, Sinterklaas zonder tromgeroffel: je moet er toch niet aan denken. En toch zou het maar zomaar waarheid kunnen worden. Forza Musica luidt de noodklok, want de drumband is wel erg klein geworden."Als wij geen versterking krijgen kan het maar zo zijn dat het met Koninginnedag de laatste keer is dat u ons, als drumband, door de straten van onze dorpen op Ameland ziet gaan." Het is een verontrustend bericht dat de drumband de wereld instuurt.

Forza Musica roept drummers en mensen die het drummen willen leren op om zich aan te sluiten bij de kleine kern. De drumband wil dolgraag bekende en nieuwe nummers laten horen, maar daar heeft het muzikanten voor nodig. 

Dus, wie maatvast is en gevoel voor ritme heeft, per week een uurtje vrij kan maken om te repeteren, tussen de 8 en 88 is, kan zich aanmelden bij Forza Musica. Wie weet volgt er een glanzende drumbandcarrière. 

Meld je aan via André Ruijgh, Heru Metz, Agaath Nagtegaal, Anneke Polet, José Kanger, Mark van der Meulen, Rik Nagtegaal, Anne Jan Bakker, Cornelis Smit.

Laat de kracht van de muziek klinken.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *