Fletcher Hotels voor 6e keer op rij genomineerd

VIANEN – Fletcher Hotels is voor zesde keer op rij genomineerd in de categorie Beste en Populairste Hotelketen van Nederland.

Sinds de start van het uitreiken van de Zoover Awards wordt Fletcher Hotels ieder jaar weer gekozen tot Populairste Hotelketen van Nederland. Hotel Amelander Kaap in Hollum is een van de hotels van de deze keten.

Sinds 2011 mag Fletcher Hotels zich trotse winnaar noemen van de Zoover Award: Populairste Hotelketen van Nederland. Om deze award uit te kunnen reiken, laat Zoover haar consumenten een keuze maken uit alle hotelketens van Nederland. De keten met de meeste stemmen mag zich het gehele jaar de Populairste Hotelketen van Nederland noemen. De keten met de hoogste beoordeling mag zich Beste Hotelketen van Nederland noemen. 

Rob Hermans CEO van Fletcher Hotels: “Wij hebben deze publieksprijs al 5 keer op rij gewonnen. Wij zijn zo ontzettend trots op deze titel, omdat het Nederlandse publiek bepaalt wie er wint. Al vanaf de start van de Zoover Award slepen wij deze felbegeerde prijs is de wacht. Dit jaar kiest het publiek wederom welke hotelketen zich de populairste en welke hotelketen zich de beste mag noemen.” 

In de afgelopen jaren zijn de Zoover Awards binnen de reisbranche uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing. Inmiddels is de strijd om deze felbegeerde award voor 2016 weer gestart. Het Nederlandse publiek kan vanaf woensdag 10 februari haar stem uitbrengen via www.zoover.nl en daarbij direct kans maken op geweldige prijzen. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *