Families gezocht voor dansvoorstelling Bloedbanden

LEEUWARDEN – Een Friese familie, een Limburgse familie en een professionele dansfamilie, dat zijn de ingrediënten voor de openingsvoorstelling Bloedbanden tijdens de Friese Dansdagen in oktober. Een drieluik over families, generaties en relaties onder leiding van Adriaan Luteijn. Voor de Friese familie wordt op zondag 10 juni van 9.30-11.30 uur een auditie gehouden.

Wil je als Friese familie deelnemen aan de dansvoorstelling? Haal dan alles uit de kast! Zang, theater, dans, muziek, acrobatiek en sport. Alles mag en ervaring is niet nodig!

Over de auditie

Tijdens de auditie wordt één familie geselecteerd voor de voorstelling. Daarnaast krijgen een aantal families de kans om met een jonge Friese dansmaker een korte choreografie te ontwikkelen. Deze choreografieën vormen samen het voorprogramma van Bloedbanden.

Aanmelden

Families kunnen zich aanmelden voor de auditie via de website van Keunstwurk (keunstwurk.nl/actueel).

Bloedbanden is een coproductie van de Friese Dansdagen en de Nederlandse Dansdagen en wordt speciaal voor deze twee festivals gemaakt. De voorstelling is zowel in Leeuwarden als Maastricht te zien. De artistieke leiding is in handen van Adriaan Luteijn (Introdans).

De Friese Dansdagen zijn onderdeel van het hoofdprogramma van LF2018 en vinden plaats van

4 t/m 8 oktober 2018 in Stadsschouwburg De Harmonie en Neushoorn.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *