Familiedag SC Amelandia

HOLLUM – Na het succes van vorig jaar organiseert Amelandia dit jaar weer een familiedag. De sportclub nodigt iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn. “Dus vaders, moeders, opa’s, oma’s, jongens en meisjes: trek je sporttenue uit de kast en beleef deze dag met de hele familie! Ook onze sponsoren zijn van harte uitgenodigd!”

De familiedag is op 22 augustus op het sportveld van Amelandia.

Tussen 10.15 uur en 10.30 uur kan men inschrijven. Daarna starten met de spelletjes.

Amelandia laat verder weten: “U kunt tijdens deze dag kennis maken met de verschillende sporten die bij Amelandia beoefend kunnen worden. U wordt in groepen ingedeeld met diverse leeftijdscategorieën. Het belooft weer lachen, gieren en brullen te worden.

Rond 14.00 uur zal de sportdag afgelopen zijn en is er nog een verrassing met medewerking van de Hollumer Gromkes! Dus deze familiedag mag u niet missen…! “

Op het terrein is tevens een ballenbad, springkussen, bbq, eten en drinken aanwezig.

>>> SC Amelandia heeft een nieuwe website: www.amelandia.nl , ook te vinden op de Links-pagina onder de A van Amelandia.

– Ameland Nieuws op je iPhone? Laad dan de app Ameland Actueel.

– Ameland Nieuws op een andere smartphone? Laad dan de mobiele website ameland-actueel.nlJeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *