Extra boot op Ambachtelijke Dag Ameland

BALLUM – Wagenborg zet een extra boot in voor de Ambachtelijke Dag in Ballum. De boot vertrekt vanaf Holwerdom 8.30 uur, zodat je de hele dag mee kunt pakken. Op de pier in Nes staat een bus die naar Ballum rijdt. De uitstap- en opstapplaats is voor de rotonde. Om 15.55 en 17.55 uur staat daar weer een bus naar de boot. De 8.30 boot uit Holwerd is een extra boot, waar geen bus vanuit Leeuwarden op rijdt.

Twee jaar geleden was het een jubileumjaar voor de Cultureel Ambachtelijke Dag in Ballum. Voor de 25e keer stond het dorp in het teken van oude ambachten, het boerenbedrijf, paarden en taferelen uit grootmoeders tijd.

De organisatie liet er een mooi boek over maken met 25 jaar Ballum tijdens de Ambachtelijke Dag.

Deze week vindt het evenement voor de 27e keer plaats. De foto's zijn alvast een voorproefje, ze zijn uit het jubileumjaar. Van 25 jaar Ambachtelijke Dag is ook een prachtig boek gemaakt. Het is in Ballum te koop.

Ambachtelijke Dag Ballum 25 juli 2013

>>> lees hier meer over Ballum 25 jaar Ambachtelijke Dag en over het boek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *