Expo Magische Momenten in Nes

NES – Natuur- en landschapsfotograaf Johan van der Wielen exposeert in het Natuurcentrum in Nes met foto’s van Magische Momenten op Ameland. Van de Wielen zegt over zijn fotografische momenten op het eiland: “Mijn wens en drijfveer is de schoonheid van de natuur vast te leggen, anderen te laten ervaren wat ik ervaar en mensen enthousiast te maken over wat mij elke dag weer verbaast."

Ameland is hèt eiland voor magische momenten. Sinds vele jaren komt hij als natuurfotograaf op het eiland om de sfeer te proeven en één te zijn met de elementen. Het liefst in de wintermaanden. Hij vindt dat een heerlijke tijd op de wadden; de elementen laten zich gelden door storm en kou, het is dé tijd van de prachtige indrukwekkende waddenluchten èn de tijd van de lange sfeervolle zonsop- en ondergangen.

In deze foto expositie neemt Johan van der Wielen de bezoeker mee langs kenmerkende plekken op Ameland en hij voert hen mee met zijn verhalen en belevenissen. Geniet van zijn “magische momenten op Ameland”.

De foto’s zijn te zien tot eind oktober 2013.

>>> bekijk hier welke tentoonstellingen er nog meer op Ameland zijn

Johan van der Wielen liet van vier afbeeldingen een prentbriefkaart drukken. Ze zijn te koop in Natuurcentrum Ameland en bij de fotograaf zelf.

>>> bekijk hier de vier afbeeldingen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *