RSS
Zoeken

Expeditie Ameland: kom in november op verhaal

Geplaatst op: 19 juni 2020 - Categorie: Kunst & Cultuur

HOLLUM - Expeditie Ameland, a storytelling adventure staat gepland van 12 tot en met 15 november 2020. De organisatoren (Stichting Verhalenderwijs, Ameland Vertel! en Sier aan Zee) hopen natuurlijk heel erg dat het festival door kan gaan en dat de coronamaatregelen dan grotendeels zijn opgeheven. De organisatie van EA2020 gaat er van uit dat Expeditie Ameland, a storytelling adventure doorgaat, misschien met wat aanpassing op het gebied van afstand tussen de mensen en zonder handen schudden.
En wat zou dat fijn zijn, om na deze onrustige tijd vol spanning en vervelende maatregelen lekker op verhaal te kunnen komen op Ameland en heerlijk te kunnen genieten van de vertellers, workshops, verhalen en het eiland, dat ook nog eens vol hangt met kunst vanwege de Kunstmaand. Daar steekt de organisatie op in: Expeditie Ameland gaat door in november 2020 en wordt een geweldig vertelevenement op het eiland.

Heb je zin om in november op verhaal te komen, meld je dan direct aan. De organisatoren hebben ontzettend veel zin om Shonaleigh en Sahand (hij was deze week met Eilandverhalen op Oerol Terschelling) te horen en van ze te leren, om de vertellers van Ameland Vertel! te zien en te horen op verrassende locaties, om in Sier aan Zee aan het Verteldiner aan te zitten en om alle deelnemers te treffen. Meld je aan en kom naar Ameland. Meld je aan en kom naar Ameland en kom naar Sier aan Zee.

⇒ kijk hier voor de website van Expeditie Ameland met het programma

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?