Expeditie Ameland in november 2020

HOLLUM – Goed nieuws voor Expeditie Ameland, a storytelling adventure! Het festival heeft subsidie toegezegd gekregen van het Iepen Mienskipsfûns van de provincie Fryslân én Ameland vindt het festival zo de moeite waard dat de gemeente het steunt met een bijdrage. Dat is geweldig en geeft de organisatie net die armslag die het nodig heeft om een fantastisch evenement te organiseren.

Expeditie Ameland, a storytelling adventure staat gepland van 12 tot en met 15 november 2020. De organisatoren (Stichting Verhalenderwijs, Ameland Vertel! en Sier aan Zee) hopen natuurlijk heel erg dat ze geen last krijgen van coronamaatregelen. Tot 1 september vinden er geen evenementen plaats. Dat betekent dat de organisatie van EA2020 er op dit moment van uitgaat dat Expeditie Ameland, a storytelling adventure gewoon doorgaat. En wat zou dat fijn zijn, om na deze onrustige tijd vol spanning en vervelende maatregelen lekker op verhaal te kunnen komen op Ameland en heerlijk te kunnen genieten van de vertellers, workshops, verhalen en het eiland, dat ook nog eens vol hangt met kunst vanwege de Kunstmaand. Daar steekt de organisatie op in: Expeditie Ameland gaat door in november 2020 en wordt een geweldig vertelevenement op het eiland.

Heb je zin om in november op verhaal te komen, meld je dan direct aan. Je krijgt van de organisatie de zekerheid dat, mocht Expeditie Ameland, a storytelling adventure wegens coronamaatregelen geen avontuur worden in 2020, we het gaan doorschuiven naar 2021. De organisatoren hebben ontzettend veel zin om Shonaleigh en Sahand te horen en van ze te leren, om de vertellers van Ameland Vertel! te zien en te horen op verrassende locaties, om in Sier aan Zee aan het Verteldiner aan te zitten en om alle deelnemers te treffen. Meld je aan en kom naar Ameland. Meld je aan en kom naar Ameland en kom naar Sier aan Zee.

⇒ kijk hier voor de website van Expeditie Ameland met het programma

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *