Expeditie Ameland a storytelling adventure

HOLLUM – Ameland ademt verhalen en inspireert vertellers. Verhalen van vroeger, verhalen van tegenwoordig, ze duiken op in de kroeg, op de leugenbank en bij de jutter op het strand. Het eiland kent sinds 2018 vertelgroep Ameland Vertel!, met vertellers die wat graag de verhalen doorvertellen en eigen verhalen aan het repertoire toevoegen. Ameland Vertel! organiseert samen met Sier aan Zee en Stichting Verhalenderwijs een vertelfestival tijdens Kunstmaand 2020, van 12 tot en met 15 november.

A storytelling adventure

Expeditie Ameland a storytelling adventure, is een internationaal vertelfestival met workshops, een Verteldiner en voorstellingen op verrassende locaties in de buurt van de vuurtoren. Thema: ‘Who is my tribe?

Shonaleigh en Sahand

Meestervertellers Shonaleigh Cumbers en Sahand Sahebdivani geven de workshops, die toegankelijk zijn voor beginnende en ervaren vertellers.

Sier aan Zee

Expeditie Ameland, a storytelling adventure wordt een fantastisch avontuur, met een verblijf onder het torenlicht, in de accommodatie van Sier aan Zee, in de duinen bij Hollum. Sier aan Zee heeft een arrangement samengesteld met daarin verblijf van drie nachten en vier dagen, inclusief ontbijt, lunch, diner, koffie en thee, de workshops en voorstellingen voor € 295,– . Ben je op Ameland en heb je al onderdak, boek dan het arrangement zonder overnachting en ontbijt. In het programma zitten ook verhalen die zonder vooraf te boeken te beluisteren zijn en voor het Verteldiner is bij Sier aan Zee alvast een couvert te reserveren. Bekijk daarvoor het programma op de website van www.expeditie-ameland.nl

Boeken kan via www.sieraanzee.nl/expeditie-ameland/

Verteldiner 

Het Verteldiner wordt iets bijzonders. Een heerlijke maaltijd met tussen de gangen door verhalen van Shonaleigh en Sahand. Wil je zeker zijn van een plaatsje aan tafel, boek dan nu alvast bij Sier aan Zee (€ 20,– voor het diner en € 10,– voor de verhalen = € 30,– voor het Verteldiner). Wil je sponsor worden en een plaatsje met je logo en link krijgen op de vriendenpagina van de website van Expeditie Ameland, a storytelling adventure, bestel dan een sponsorarrangement van het Verteldiner. Dat kan voor € 100,– voor twee couverts. Je krijgt dan een logo plus link op de website. Voor € 150,– voor twee couverts krijg je een groot logo plus link. Bestel vandaag nog en zorg dat je erbij bent.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *