Expeditie Ameland - op verhaal komen op Ameland

Geplaatst op: 18 januari 2021 - Categorie: Kunst & Cultuur

HOLLUM - Expeditie Ameland, a storytelling adventure staat gepland van 11 tot en met 14 november 2021. De editie van november 2020 kon helaas niet doorgaan. De organisatoren (Stichting Verhalenderwijs, Ameland Vertel! en Sier aan Zee) zetten nu alle troeven in op november 2021. De meestervertellers zitten klaar om de reis naar Ameland te maken en de organisatoren stropen de mouwen op voor een fantastisch festival in november 2021.

Frank Belt van Stichting Verhalenderwijs: "'Expeditie Ameland - a storytelling adventure' mag dan in 2020 niet doorgegaan zijn, we weten dat we elkaar van 11 tot en met 14 november 2021 kunnen ontmoeten aan de voet van de vuurtoren, bij Sier aan Zee. Twee prima gidsen, Shonaleigh Cumbers en Sahand Sahebdivani, nemen ons mee op expeditie. Het thema blijft 'who's my tribe?'. Waar zijn mijn verhalen thuis? Misschien heeft corona ons nog duidelijker gemaakt bij wie we thuis zijn en waar onze verhalen hun oorsprong en bestemming vinden. Tot die tijd houden we samen vol. Opdat we elkaar in november 2021 weer kunnen ontmoeten."

De organisate wenst iedereen een goed jaar vol licht en uitzicht en de vertellers een inspiratievol en leerzaam verteljaar.

Op verhaal komen op Ameland
De aanmelding voor Expeditie Ameland 2021 is al open. Deze editie gaat de aanmelding niet via Sier aan Zee maar via het mailadres info@opverhaal.nl 
Hoofdaccommodsatie van het evenement blijft Sier aan Zee.

⇒ kijk hier voor de website van Expeditie Ameland met het programma

volg Expeditie Ameland, a storytelling adventure via Facebook Expeditie Ameland en Twitter @ExpAmeland

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?