Esther Visser loopt voor Sionsberg

BALLUM – Esther Visser-van der Zanden uit Ballum loopt op 2 juni Rondje Ameland voor een goed doel. Zij loopt het Rondje van een dikke 49 kilometer samen met haar vader en ze doet dat om geld in te zamelen voor een opknapbeurt van de behandelkamer in ziekenhuis De Sionsberg te Dokkum.

In juni 2011 werd bij haar borstkanker geconstateerd. Ze kwam in De Sionsberg onder behandeling en bracht vele uren door in het ziekenhuis van Dokkum.

Momenteel gaat het zo goed dat ze het aandurft om Rondje Ameland te lopen. “Bergopwaarts, maar ik ben er nog niet,” zegt Esther Visser daar zelf over.

Met het geld dat ze via sponsoring hoopt op te halen, wil ze de behandelkamer voor de chemokuren laten opknappen. Die kamer is wit en saai, vindt ze en zij kan het weten, want ze lag er uren voor haar behandeling.

Sponsoren – grote en kleine bedragen: alles is welkom – kunnen geld overmaken op

bankrekeningnummer 101433344

en name van  E. Visser vd Zanden

o.v.v. Sponsoring Sionsberg

“Doe dit voor 30 mei 2012 zodat uw bedrag nog kan worden meegenomen voor Rondje Ameland,” vraagt de wandelaarster, die vastberaden is de tocht uit te lopen.

⇒ lees hier een eerder verhaal over Esther Visser-van der Zanden

⇒ lees hier over Rondje Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *