Eilandgasten eindelijk op de buis

AMSTERDAM – Eilandgasten, het datingprogramma van Net 5, kwam niet in maart, komt niet in september maar in oktober op de buis. Net5 beloofde dat het in januari en februari opgenomen programma Eilandgasten op Zoek naar de Liefde eind maart te zien zou zijn, maar sindsdien was het angstvallig stil rond het programma. Amelander Johnny de Jong deed er ook aan mee en het duurt nog tot het najaar eer we kunnen zien of hij een vrouw heeft gevonden of niet. Nu zijn de streamers op de buis te zien die aankondigen dat we in oktober van Eilandgasten kunnen gaan genieten.

In de show helpen de programmamakers vier vrijgezelle mannen in hun zoektocht naar een vriendin. De vrouw moet bereid zijn alles op te geven voor een bestaan op een Waddeneiland. Naast Johnny doen er drie mannen van de andere Friese Waddeneilanden mee.

>>> lees hier meer over Eilandgasten op Zoek naar de liefde

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *