Duizendeneen

HOLLUM – Lappa, we kennen hem van het avontuur op de paardenreddingboot in het boekje 'Lappa waait weg'. Het is in de Amelander boekhandels, Bij Risje en in de VVV winkel te koop. De Lappa knuffel ligt daar ook. Mooie cadeautjes voor de babyshower en een fijn presentje voor peuters en kleuters.

Het verhaal over Lappa is het duizendeneerste artikel dat door Sjaan fan Ameland is gepubliceerd op Infonu.nl. Deze week werd de mijlpaal van duizend gehaald met een artikel over Duizend.

Lees nu over Lappa en over het aandoenlijke boekje over Lappa's verdriet om zijn overleden opa. Het boekje kan helpen bij rouwverwerking na verlies van een opa of oma. Het heet 'Dag lieve opa' en het is genomineerd voor de Yarden Afschiedsprijs. 

Wie 'Dag lieve opa' de prijs gunt kan nog snel even stemmen. Dat kan via deze link: klik op het 'Duimpje op,' rechtsboven in de afbeelding van het boek. Het boekje staat momenteel tweede.

⇒ lees hier over Lappa en de prijs die dat ene boekje kan winnen

 lees hier over Duizend

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *