Diabetes Fonds zoekt vrijwilligers Nes

Nes – Het Diabetes Fonds is hard op zoek naar vrijwilligers die in Nes de jaarlijkse collecte in hun wijk willen coördineren. Mensen met organisatorisch talent die een paar uurtjes in oktober en november beschikbaar zijn, kunnen zich melden bij Henriette Bijl, Teamleider Collecte van het Diabetes Fonds. 033-462 20 55.

Het Diabetes Fonds betaalt wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling, genezing en preventie van diabetes (ook wel suikerziekte genoemd). Hiervoor is het fonds afhankelijk van donaties en de collecte. Er zijn nu al 1 miljoen mensen met diabetes in Nederland, en elke dag komen er 240 patiënten bij. Diabetes kan leiden tot een hartaanval, dementie, blindheid en nierfalen. In Nes heeft het Diabetes Fonds vrijwilligers nodig om de collecte te coördineren. De collecteactieweek is van 27 oktober tot 2 november.

Meer informatie op www.diabetesfonds.nl/collecteleider

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *