Derde netwerkbijeenkomst Waddengastronomie

WIERINGERWERF – Waddengroep en NHL Stenden nodigen ondernemeers in de Waddenregio uit voor een netwerkbijeenkomst. "Zoals eerder aangekondigd is de volgende netwerkbijeenkomst op 28 november gepland. Na de bijeenkomsten in Fryslân en Groningen is deze keer de beurt aan de kop van Noord-Holland. Op deze manier maken we een rondreis door de Waddenregio, om elke regio haar unieke kenmerken te kunnen laten zien. Elke bijeenkomst is voor iedereen in de hele waddenregio bedoeld, zodat elke ondernemer ook kan kennismaken met men aan de andere kant van het Waddengebied te bieden heeft. Daarom zijn deze keer producenten/leveranciers van streekproducten uit de regio’s Texel, Den Helder en Hollands Kroon/Wieringen uitgenodigd om hun producten te laten zien en proeven tijdens deze bijeenkomst.

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

Sprekers

  • Dave Kleine, eigenaar van Helderse Jongens uit Den Helder zal ingaan op de vraag: hoe helpen streekproducten je als horeca-ondernemer in crisistijd?
  • Aart Wijker, chef de cuisine van Grand Hotel Opduin in De Koog, Texel zal ingaan op het hoe en waarom van streekproducten in het concept van dit bedrijf
  • Renate de Backere, van de Waddenvereniging geeft inzicht in wat het werelderfgoed kan betekenen voor uw bedrijf

Producenten en leveranciers presenteren producten en gerechten: proef en ontdek de mogelijkheden

Netwerkborrel

De deelname aan dit evenement is gratis, de enige voorwaarde is dat u zich aanmeldt via een e-mail aan ernst.jonker@nhlstenden.com.

We verwelkomen u graag op 28 november!

Namens de projectorganisatie,

Annette van Ruitenburg (Waddengroep) en Ernst Jonker (NHL Stenden hogeschool)"

  • Datum: maandag 28 november 2022
  • Plaats: Vergadercentrum 'Leven van de Wind' Oosterterpweg 12, 1771 SJ Wieringerwerf 
  • Tijd: 15:00-18:00 uuur.

We verwelkomen u graag op 28 november!

Namens de projectorganisatie,

Annette van Ruitenburg (Waddengroep) en Ernst Jonker (NHL Stenden hogeschool)."

Bron Waddengroep en NHL Stenden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *