Derde Beach Sport Ameland weekend

HOLLUM – Beach Sport Nederland keert voor de derde keer terug naar Ameland. Na het succes van de vorige edities vindt dit jaar op 29, 30 juni en 1 juli het Beach Sport weekend Ameland plaats, ondersteund door Sport Fryslân. Het Beach Sport weekend heeft een aantrekkelijke formule: laagdrempelige toernooien, waar sport, spel en plezier gecombineerd worden met een feestelijke tint.

Ameland wordt ook wel het eiland genoemd waar sport en feest samengaan, en past dus perfect bij Beach Sport Nederland. Er is naast fanatiek sporten, voldoende ruimte voor een gezellige beach party. Na het traditionele openingsfeest op vrijdag bij AG’s Pub gaat het weekend pas echt goed van start! De perfecte seizoensafsluiting met je team of de hele vereniging!

Tijdens het Beach Sport weekend worden verschillende sporten gespeeld. Footgolf, Footvolley, Speed Badminton, Beach Tennis en Beach Soccer voor Dames. Zowel top- als breedtesport is aanwezig.

29, 30 juni en 1 juli voor iedereen

In het weekend staan de inschrijvingen open voor iedereen die wil sporten of genieten. We hebben dit jaar gekozen voor een breed beachsportprogramma omdat we denken dat de gevarieerd van de sporten nog meer mensen naar het strand kan lokken en we daarmee de mensen kunnen laten zien wat Ameland. In het weekend kunnen teams van ieder niveau zich inschrijven voor de sporten beach tennis, footgolf, speed badminton, beach soccer dames (en meisjes) en footvolley.

Beach BBQ

Een van de belangrijkste elementen binnen Amelandbeach is de gezelligheid en de ongedwongen sfeer. Aan het einde van de zaterdag is er dan ook de mogelijkheid om te genieten van een sportieve beach bbq op het strand. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met Beachclub The Sunset. Wat ons betreft een ideale mix van gezond buiten sporten, ontspannen, genieten met de hele familie of sport team en vervolgens lekker nog even wat eten.

Inschrijven

Teams kunnen zich inschrijven via de website www.amelandbeach.nl. Via deze site is het mogelijk meer informatie aan te vragen over het sportevenement en kunnen bedrijven zich aanmelden als ze wensen hebben ten aanzien van een bedrijfssportdag.

Bron: Beach Sport Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *