De mogelijkheden om een hippische cursus te volgen 

– IM – Ben jij een echte paardenfan en zou je hier graag een opleiding of cursus in willen doen, zodat je je kennis kunt vergroten en met de dieren kunt werken? Dan is een hippische opleiding bij Aeres Training Centre Barneveld volgen een goed idee. Je kunt hier veel kennis en vaardigheden opdoen over verschillende aspecten van de paardenwereld, zoals voeding, gezondheid, gedrag en training. Dit helpt je om beter voor je eigen paard te zorgen, maar ook om een carrière te starten in de paardenindustrie. Bovendien is het een mooie manier om meer te leren over deze majestueuze dieren en de band tussen mens en paard te versterken. Enthousiast geworden? Kijk hier voor meer informatie, zodat je een beter idee hebt van wat je allemaal voor cursussen kunt doen.

Waar hippische cursus volgen?

Aeres Training Centre Barneveld biedt een scala aan paardenopleidingen en -cursussen aan op het Aeres Hippisch Centrum in Kootwijkerbroek. Dit prachtige landgoed van 6 hectare is een geweldige locatie om je paardrijvaardigheden te verbeteren en je kennis van deze prachtige dieren te vergroten. De faciliteiten zijn uitstekend, waaronder praktijkoefenruimtes, een hoefsmederij, binnen- en buitenbanen, leslokalen, kantine, overdekte stapmolen, stallen, (gras)paddock, overdekte longeerbaan, weide en een galloppeerbaan van 600 meter. 

Welke hippische cursus past bij mij?

Er zijn verschillende hippische cursussen te volgen bij Aeres Training Centre Barneveld. Zo kun je bijvoorbeeld de cursus TTouch volgen, waarbij je leert hoe je door middel van aanraking de spanning bij paarden kunt verminderen. Daarnaast is er de paardenvoeding leerlijn, waarbij je leert hoe je het rantsoen van een paard optimaal kunt afstemmen op de behoeften van het dier. Voor wie geïnteresseerd is in hoefverzorging biedt Aeres Training Centre Barneveld ook de cursus hoefbekappen aan. Hierbij leer je hoe je de hoeven van een paard op de juiste manier kunt onderhouden en eventuele problemen kunt oplossen. Ook kun je bij Aeres Training Centre Barneveld terecht voor een opleiding tot sportmasseur voor paarden, waarbij je leert hoe je paarden kunt masseren om de gezondheid en prestaties te verbeteren. Met deze diverse Hippische cursussen biedt Aeres Training Centre Barneveld voor ieder paardenliefhebber wel een passende opleiding of cursus.

Opleiding volgen met STAP budget

Wist je dat je een aantal van de hippische opleidingen bij Aeres Training Centre Barneveld kunt volgen met het STAP budget? Als je op de website kijkt, dan staat er bij iedere cursus of opleiding er duidelijk achter of deze in aanmerking komt voor dit budget. Goed om te weten, want zo kun je de cursus of opleiding grotendeels of zelfs in zijn geheel gefinancierd krijgen!

– Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *