De Krant van Ameland? Niet te missen!

HOLLUM – De Krant van Ameland is nog maar een half jaar jong en heeft in die korte tijd bewezen een medium van het eiland te zijn. Verenigingen, bedrijven, eilanders en eilandbezoekers kopen en lezen De Krant en zenden reacties, informatie en persberichten naar de redactie. Elke week groeit het bestand van betalende lezers die De Krant graag op hun deurmat vinden. In Hollum, Ballum, Nes en Buren, in Heerenveen, Bergum, Rotterdam, Amsterdam en Leeuwarden, en zelfs tot in Amerika wordt De Krant bezorgd.

De Krant mijdt grijze pagina’s met ellenlange verhalen en publiceert korte, frisse en informatieve bijdragen over het wel en wee op het eiland. Alle hoeken worden belicht; de politiek zowel als de sport, de mensen en de natuur, het culturele leven, het heden, het verleden en de eilander samenwerking. De Krant van Ameland steekt energie in zijn redactie en dat zie je eraan af.


Voor de poele grap en aardigheid treden Antje & Betje op in hun tweewekelijkse strip, ontspanning vinden we via een puzzel en Tante Grietje becommentarieert de eilander samenleving met een knipoog. De Krant van Ameland? Niet te missen!

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *