De Internet Krant van Ameland

De Krant van Ameland

Het digitale nieuwsorgaan van het eiland

Persbureau Ameland is de hofleverancier van De Internet Krant van Ameland, de digitale voortzetting van de papieren krant.

Correspondenten en Tipgevers
Bent u een eilander of eilandliefhebber die regelmatig een bijdrage wil leveren aan de digitale krant? Hebt u informatie over sport, kunst, musea, strand, natuur, onderwijs, muziek, KNRM, kerkdiensten en kerken of over nog andere zaken die met Ameland en de wadden te maken hebben? Dan is Persbureau Ameland op zoek naar u en blij met u als tipgever of informatiedoorspeler van De Krant van Ameland. Neem dan nu contact op via de mail of bel ons op nummer 06 23 218 213.

Foto's
De Internet Krant van Ameland plaatst graag foto's van haar lezers. Hebt u een mooie foto gemaakt, stuur die dan op naar info@persbureau-ameland.nl

Nieuws
Al het nieuws van uit De Krant van Ameland vindt u in het nieuwsarchief van deze website. Dat archief gaat terug tot 2004 en groeit dagelijks aan de voorkant met actueel Ameland nieuws.

Krant
In het Ameland Boeken blog vindt u de papieren Krant van Ameland terug. Tik bij 'Zoeken in dit blog' De Krant van Ameland in.

Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?