Concert Van Geeft'M op de veerboot

NES – Driemansformatie Van Geef’t M presenteert vrijdag 23 oktober zijn CD ‘Meer dan ooit’ op een bijzondere wijze. Van Geef’t M stapt in Holwerd om 17.30 uur aan boord van de veerboot en geeft onderweg naar Ameland een akoestisch concert. Met de boot van 18.30 uur varen ze naar Holwerd terug en geven wederom een concert op het water.

Na het veerbootconcert gaan Sander Metz, Marijn Oud en Robin Oud meteen door naar Dokkum voor een optreden in de Hoogstraat.
Van Geeft’M, met Metz op gitaar, Marijn Oud op accordeon en Robin Oud op basgitaar, speelt vrolijke Nederlandstalige eigentijdse muziek.
“Mensen kunnen ons de hitlijsten in helpen door de single te kopen bij de Hoge Stoep of bij Marista,” mailt Sander Metz vlak voor zijn vakantie nog vlug even. Hij meldt meteen dat de officiële videoclip "Meer dan ooit" uit is.
“Deze clip is mede mogelijk gemaakt door gemeente Ameland en Studio Hitfabryk te Giekerk,” laat een dankbare Metz weten.
De clip is te zien op de website van van Geef’t M.

>>>de website is te vinden op de Links-pagina onder de V van Van

© Persbureau Ameland 2009, op dit artikel rust copyright.Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *