Common Commotion in Hollum

HOLLUM – Het kamerkoor " Common Commotion " treedt zaterdag 14 oktober a.s. op in de NH Kerk te Hollum. Op het programma staan liederen uit vele tijden en windstreken. Het koor staat onder leiding van Alexandra d’Espinoza.
Common Commotion komt uit Hilversum, bestaat al een kleine twintig jaar en zingt voornamelijk ‘a-capella’. Naast regelmatige optredens in de eigen regio, doet het koor nu voor de derde achtereenvolgende keer een waddeneiland aan. Vorig jaar zong het koor twee maal op Terschelling en het jaar daarvoor gaf Common Commotion concert in de Hervormde Kerk op Schiermonnikoog.
Het concert begint om 20.30 uur en de toegangsprijs bedraagt 7,50 euro. De kerk is vanaf 19.45 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het VVV te Nes en voor het concert in de NH Kerk in Hollum.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *