Claas Sipkes zoekt roeiers

HOLLUM – Roeiteam Claas Sipkes zoekt voor dit seizoen nog een aantal nieuwe roeiers.

Enkele roeiers van afgelopen seizoen zijn om uiteenlopende redenen gestopt. Dat betekent dat er ruimte in de sloep is voor nieuwe zeebonken.

“Het aantal roeiers dat we op dit moment hebben is waarschijnlijk niet toereikend voor de benodigde trainingen en dito wedstrijden van komend seizoen,” zegt Jan van der Laag van Claas Sipkes.

De mannen van Claas Sipkes roeien in de ‘Haal an Antje,’ de prachtige sloep in Amelander kleuren.

Afgelopen seizoen deden ze ondermeer mee aan de Harlingen-Terschelling race en stonden ze aan de start van de Noordzeekanaal race IJmuiden. De jaarlijkse Grachtenrace is ook zo’n evenement waarbij de Haal an Antje graag door het grachtenwater van onze hoofdstad spat.

Wie ook zijn krachten in teamverband wil meten met de sloeproeiers van Nederland kan zich aanmelden bij Johan Metz, Richard Thomassen of Jan van der Laag.

 johan.metz@vitens.nl

rfthomassen@hotmail.com

info@dehogestoep.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *