Celtic Music Weekend in Het Pannekoekhuis

HOLLUM – Na een afwezigheid van drie jaar keert het Celtic Music Weekend triomfantelijk terug naar het Pannekoekhuis in Hollum. De line-up laat niets te wensen over. Van avonden dansen op de gitaar- en accordeontalenten van de swingende Schotse ‘Box o’Bananas’ tot zonovergoten middagen op het terras genietend van de wereldwijd gelauwerde ‘Bluegrass Boogiemen’ met hun ‘high- energy bluegrass at its finest’.

De Amelander Pipes and Drums komen op de zaterdag al spelende uit het bos gemarcheerd. En op de zondagmiddag is er de traditionele open sessie, waar u van harte welkom bent om met uw eigen instrument(en) deel te nemen! Of kom gewoon langs, doe het lekker rustig aan en geniet van de Keltische klanken – die op een of andere manier toch net wat specialer klinken in zo’n prachtige setting.

The Box o’Bananas zijn al flink wat jaren professionele muzikanten en entertainers van het hoogste niveau. Van hun aanstekelijke Schotse humor tot de briljante muziekpartijen varie¨rend van authentiek Schots en Iers tot stukken van Braveheart en AC/DC. De twee muzikanten staan terecht hoog op het lijstje bij de bezoekers van het festival.

The Bluegrass Boogiemen is een Utrechtse bluegrassformatie die zich zonder twijfel tot de beste vertolkers van de Amerikaans/Ierse stijl mogen rekenen. Een optreden die u niet wilt missen!

Kortom, kom langs bij The Celtic Weekend, van 7 tot 9 juli in het Pannekoekhuis Onder de Vuurtoren! Voor meer informatie, ga naar onderdevuurtoren.nl.

Celtic Music Weekend

Onder de Vuurtoren

7 tot en met 9 juli

Vrijdag 7/7 20:30 – An evening with The Box o’Bananas

Zaterdag 8/7 14:00 – Music on the terrace with The Boogiemen, Bananas, Paul Martin, Desirée and the Amelander Pipes and Drums.

Zaterdag 8/7 20:30 – An evening with The Bluegrass Boogiemen

Zondag 9/7 14:00 – Paul Martin: "Open session on the terrace. All invited to participate."

het filmpje hieronder laat het Mini Celtic Festival zien met de Box o'Banana's

tik in YouTube kanaal Ameland Vandaag Iers of Celtic music in en zie hoe het er de vorige jaren aan toeging

→ het filmpje hieronder geeft een indruk van de vrijdagavond, zaterdagmiddag en zaterdagavond 

Persbureau Ameland
Persbureau Ameland

Persbureau Ameland brengt alle actualiteiten om en rondom Ameland. Daarnaast verschijnen er verschillende reportages over de vele bewoners die het eiland rijk is. Zelf een goede tip? Mail deze naar info@persbureau-ameland.nl.

Artikelen: 333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *