RSS
Zoeken

Celtic Music Festival 2019

Geplaatst op: 05 juli 2019 - Categorie: Kunst & Cultuur

Celtic Music Festival - Foto Persbureau Ameland

HOLLUM – Voor de tiende maal is het Celtic Music Festival te genieten bij Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren. Deze lustrumeditie is van 12 tot en met 14 juli.

Het festival presenteert bekende gezichten, nieuwe muzikanten en een aantal oude bekenden.
Onder de bekende gezichten zit Jock the Box en The Claddagh, de Amelander band die Ierse liedjes speelt. Nieuw dit jaar is The Still Here Bluegrass Band. Oude bekenden zijn Marjolein Meijers en Onno en Walter Kuipers.

Het festival begint op vrijdag 12 juli om 21:00 uur met Jock the Box en Paul Martin. Ook beklimmen Marjolein Meijers en de broers Kuipers dan het podium.

Op zaterdag 13 juli presenteert Onder de Vuurtoren Jock en Paul, Marjolein, Onno en Walter, Still Here en The Claddagh vanaf 13:00 uur. Het is inmiddels een traditie geworden dat de Amelander doedelzakkers het pannenkoekhuis dan met een bezoek vereren en al spelend vanuit het bos naar de Oranjeweg lopen.

Zaterdagavond vanaf 21:00 uur wordt een speciale avond met The Still Here Bluegrass Band, een optreden dat je niet mag missen.

Zondag 14 juli is vanaf 14:00 uur de traditionele Irish Session, waar iedereen aan mee mag doen. De bands zijn aanwezig om de sessie te leiden. Wie niet zelf speelt of zingt kan gewoon ontspannen en genieten van de Keltische klanken.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?